Çmimorja


Në tabelat e mëposhtme keni çmimet e shërbimeve tona për klientë indiviualë dhe të biznesit të cilat ndryshojnë varësisht llojit të pakove dhe numrit të dërgesave.


Klientë Individualë
Lloji Çmimi në pikë të SIM Logistic Çmimi "Dërgo nga Shtëpia"
0 - 15 kg S/M 2.00 € S/M 2.50 €
0 - 30 kg L/XL 2.30 € L/XL 2.80 €
Express 10:00 ora S/M 5 € S/M 5 €
L/XL 6 € L/XL 6 €
Express 12:00 ora S/M 4 € S/M 4 €
L/XL 5 € L/XL 5 €
Përmasat e pakove: S=0-30cm, M=30-50cm, L=50-70cm, XL=70-150cm
Klientë Biznesi
Dërgesa të llogaritura në muaj Çmimi Ofertë
100-500 pako S/M 1.00 €
L/XL 1.15 €
500-1500 pako S/M 0.85 €
L/XL 1.10 €
1500-5000 pako S/M 0.70 €
L/XL 0.85 €
Express 10 S/M 5 € Paguaj një, dërgo dy
L/XL 6 €
Express 12 S/M 4 € Paguaj një, dërgo dy
L/XL 5 €

Së shpejti
aplikacionet mobile