Riadreso Pakon


Ju mund të shfrytëzoni këtë formular për të ndryshuar adresën e pranimit në rast se pranuesi ende nuk e ka marrë pakon tuaj dhe që prej dërgimit:

  • pranuesi ka ndryshuar adresën e tij,
  • nuk ndodhet në shtëpi për disa kohë dhe dëshironi që pakon e tij t'ia dërgoni te ndonjë fqinj apo i afërm i tij apo
  • për ndonjë arsye tjetër

BARKODI I PAKOS

 

ADRESA E RE