Lajmet

Alternate Text

Po zgjerohemi, së shpejti edhe në rajon!

16.06.2017
Suksesi të cilin e kemi arritur me dërgesa të shpejta dhe shumë korrekte në Kosovë, na ka bërë shumë të kërkuar që të kryejmë dërgesa për ju edhe në vendet e Rajonit. Si shkak i këtyre kërkesave, ne shumë shpejtë do të fillojmë të kryejmë dërgesat tuaja edhe në Shqipëri, Maqedoni dhe Serbi. Ju falënderojmë për besimin tuaj të madh tek ne dhe ju garantojmë se do të përkushtohemi edhe më shumë që t’i përmirësojmë shërbimet dhe të rrisim performancat tona ndaj jush.


Së shpejti
aplikacionet mobile