Riadreso Pakon


Ju mund të shfrytëzoni këtë formular për të ndryshuar adresën e pranimit në rast se ende nuk e keni marrë pakon tuaj dhe që prej dërgimit:

  • ju keni ndryshuar adresën tuaj,
  • nuk ndodheni në shtëpi për disa kohë dhe dëshironi që pakon tuaj t'ia dërgoni ndonjë fqinji apo të afërmi tuaj apo
  • për ndonjë arsye tjetër

BARKODI I PAKOS

 

ADRESA E RE