Mundësi Punësimi

Momentalisht nuk ka ndonjë konkurs të hapur në kompaninë tonë, magjithatë ne vazhdimisht jemi në kërkim të njerëzve të zgjuar e të vyer që dëshirojnë t'i bashkohen ekipit tonë.

CV-në dhe informatat tuaja mund të na dërgoni në e-mail adresën info@simlogistic.com

Së shpejti
aplikacionet mobile